Start > Bågar > Kollektioner

Våra kollektioner

Detta är ett urval av de kollektioner du kan köpa hos oss.

archipelago.png

kollektioner.jpg

Archipelago of Scandinavia. En designdriven kollektion ifrån hjärtat av helig skandinavisk natur- skärgården. Kollektionen är gjord med tanke på de som vill synas och andasattityd. Designen utgår från havets färger och strukturer, det enkla och naturnära.

eyeloveme.png

Eye Love Me kollektionen vänder sig till kvinnor med sin feminina design. Detaljer är i blickfånget men tar aldrig över intrycket, utan fokus ligger alltid på kundens komfort och behov. Eye Love Me glasögon ska vara lätta att bära och vackert anpassa sig till kundens ansikte. Fronternas design är sublim medan detaljer och effekter oftast är placerade på skalmen.

 

mag-eye_250px.jpg

Mag-Eye, patenterad magnet-clip-on-lösning. Alla bågar försedda med polariserad sol clip. Både klassiska och trendiga modeller på bågarna. Enkelt att ta av och på solclip.

morris.png

Med Morriz of Sweden tar vi ut svängarna lite extra och presenterar fräcka bågar i kraftiga färger och spännande mönster och former. Våga vara en stjärna!

northenlight.png

Northern Light. En kollektion som består av modeller gjorda av metall eller acetat. Fokus ligger mer på funktion än design. Passar också utmärkt till terminal för den "kräsne".

 

 

office_250px.jpg

Mycket prisvärda terminalbågar för damer och herrar. Fokus har lagts på form och funktion. Alla modeller finns i minst tre färger och de flesta med flexibla skalmar. Finns alltid ett tiotal modeller att välja emellan.

 

scandinavianframes.png

En nordisk kollektion när det kommer till modeller, former och nyanser. Scandinavian skall passa alla. Dvs. gammal som ung, trendig som klassisk och givetvis kvinna som man. Metall, acetate och kombi-nationen metall och acetate gör denna kollektion varierande och prisvärd.

 

E.T Frames

 

SF Pure Titanium

 

Matt Curtis

   Ring oss!  Ring oss nu!
Glas&Bågar
Långgatan 24
821 43 Bollnäs
(Åhlenshuset)
Öppettider:
Mån-Fre 10.00-17.00
Lördag  Stängt
Telefon:
0278-18200
E-post:
bjorn@glasbagar.se
uc_silver.jpg